Selecteer een pagina

Kleurinspiratie

Wees welkom in de wereld van kleur

 

Eerste indruk of afdruk?

Eerste indruk of afdruk?

Als jij ergens naar toe gaat, laat je dan een eerste indruk achter of een afdruk? Wat ik daar mee bedoel is, ben je je bewust dat waar je komt, mensen een beeld van je vormen en je wellicht in een hokje plaatsen. Dit gebeurt onbewust. Je wordt op basis van je...

Lees meer
warme en koele kleuren

warme en koele kleuren

Vind jij het ook lastig om te bepalen of een kleur warm of koel is? Als er wordt gesproken over koele en warme kleuren, dan wordt meestal bedoeld de toon. Niet de waarde of verzadiging. Met toon wordt bedoeld de kleur die we zien. De waarde geeft aan hoe donker of...

Lees meer
Waar zit jouw balanspunt?

Waar zit jouw balanspunt?

Halslijn “Waar zit jouw balanspunt?” Dat ik deze vraag beter niet zo rechtstreeks kon stellen, kwam ik snel achter. Alleen al door naar de non-verbale gezichtsuitdrukking te kijken. Twee vragende ogen keken me aan…. Waar ik op doelde was, waar zij normaliter haar...

Lees meer
Doel voor ogen

Doel voor ogen

Mijn eerste doel…als ik daar aan terug denk dan komt bij mij naar voren een veel jongere Annie. Op mijn 17e wilde ik graag mijn rijbewijs halen, maar moest wachten totdat ik 18 werd. Drie dagen na mijn verjaardag mocht ik starten met mijn eerste rijles en twee en half...

Lees meer

Wil jij automatisch mijn blogs in je mailbox ontvangen?

Ik ga zorgvuldig om met je emailadres en gebruik deze alleen voor mijn blogs.

7 + 2 =

Pin It on Pinterest