Selecteer een pagina

Ik help je helder te krijgen wat je kwaliteiten en talenten zijn zodat jij in je persoonlijke kracht gaat staan en gezien, gehoord en gewaardeerd wordt zowel privé als op de werkvloer.

Mijn missie is:
persoonlijke kracht zichtbaar maken

Wie ben ik en waarom doe ik wat ik doe?

Kleur, stijl en imago hebben mij altijd geïnteresseerd. De ruimte om hier opleidingen en verdiepingen in te gaan volgen, kwam nadat ik door een reorganisatie een keuze moest maken. Óf solliciteren op een andere functie óf de organisatie verlaten. Ik koos voor het laatste.

Gedurende de opleidingen kwam ik erachter dat kleur meer voor je doet dan je denkt en je op een andere manier een persoonlijke groei door laat maken. Sindsdien werk ik met de mooie methodiek, Persoonlijke Kracht. De eerste methode die je persoonlijkheid verbindt met je uiterlijk. Sinds ik weet welke kleuren mij in mijn kracht zetten, omarm en waardeer ik (weer) mijn kwaliteiten. Dit was echter niet vanzelfsprekend.

Toen ik in 2017 hoorde wat mijn powerkleur was, had ik moeite om dit te accepteren. Ik wilde niet degene zijn die alle details wist, ik wilde niet de volhouder zijn en degene van alles rustig overwegen en steeds aan anderen denken. En waarom niet? Omdat ik bij één van mijn leidinggevenden niet de persoon mocht zijn die ik was. Mijn kwaliteiten werden niet gewaardeerd en ik ging mij aanpassen. Als ik daar nu op terugkijk, ben ik heel erg blij dat ik toch stappen heb gezet om mijn powerkleur te omarmen.
Mijn sleutel tot succes was de balanskleur. Die omarmde ik nog meer als de powerkleur en gaf mij de energie om mijn passie en ambitie te volgen op een directe en initiatiefrijke manier.

Stap in je grootste kracht en trek het succes aan dat jij wilt! 

Annie van der Werf

Ik kijk er naar uit om jou verder te helpen.

Gecertificeerd:
Persoonlijke Kracht Coach
HR professional
Kleurconsulent
Kledingstylist
Imagoconsulent

De Persoonlijke kracht methodiek heeft mij geholpen in mijn persoonlijke groei en zakelijk succes. Ik ben mijn gevoel gaan volgen en floreer in een omgeving waarin ik mijzelf mag zijn. Omdat ik, met mijn passie voor kleur en mensen, graag anderen wil helpen, heb ik de stap gezet, om naast mijn werk als HR professional, ondernemer te worden. Ik help vrouwelijke werknemers met (her)ontdekken van kwaliteiten en talenten en persoonlijke groei, zodat ze gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Met als resultaat meer werkgeluk. Plus dat je helder krijgt waar je echt voor staat, zodat je een grotere impact maakt en uitstraalt wie je bent.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en op sportief gebied doe ik aan open water zwemmen, wandelen en word ik steeds beter in hardlopen. Na jaren, met mijn gezin en hond (helaas overleden in december ’20), fijne vakanties op Texel te hebben doorgebracht, komen nu andere mogelijkheden inzicht. Dit omdat onze kinderen een leeftijd hebben bereikt dat ze niet meer mee willen. Tenzij we naar het buitenland gaan 😉 Verder houd ik van koffie en thee, geniet van Rituals doucheschuim, je mag me wakker maken voor stamppot zuurkool en het woord vervelen komt niet voor in mijn woordenboek.

Met kleurrijke groeten,

Annie van der Werf 

 

Denk je nu, hé Annie kan misschien wel wat voor mij betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.

Ik kijk er naar uit om jou verder te helpen.

 

6 + 5 =

Pin It on Pinterest